14.12.07

Por la causa.

Seguramente, a estas alturas la mayoría ya sepáis que existe una nueva versión de Google, llamada Blackle, cuya función y utilidad es exactamente la misma, mas sumando una más: la de consumir menos energía. Consiste en un buscador idéntico a Google pero cuyo fondo de pantalla es totalmente negro. Parece ser que han calculado aproximadamente lo que supone el consumo enregético de tener una pantalla en blanco como la de Google encendida por tanta gente y que, el hecho de que todas esas pantallas fueran de fondo negro, supondría una reducción apreciable del consumo energético. Os animo a que empleéis este nuevo formato. Yo ya lo he linkado a mi blog.

Alejandro Serrano S.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

hola...vaig enviar fa uns dies aquest mateix missatge als meus contactes de hotmail i un d'ells em va respondre això (per si t'interessa)...: "el contingut de blake es fals, hi ha estudis que demostren que no és veritat que s'estalvii res, i el que és pitjor, es tracta d'una estafa ja que Blackle és competencia de google, ha usurpat la imatge i fa servir un motor de busca diferent i pitjor...... vaja, una trista contribució a les causes perdudes........... aixó si, l'entorn gràfic és més guai"

ptons

Àlex S. S. dijo...

Doncs la veritat és que és decebedor, però bueno... Merci per comentar-me tot això... Bueno, el post ja el deixo, així qui llegeixi els comentaris s´assabentarà.
Gràcies.

Anónimo dijo...

Que tal Àlex!?Com va tot?Sóc l'Albert..el del camping si ;)

Xafardejant una mica he topat amb el teu blog i m'he prés la confiança per escriure't,encara que no vingui a "cuento".
Espero que tot et vagi molt bé i que algún dia ens poguem veure.

Apa noi!

Àlex S. S. dijo...

Ostras, Albert!! Encantant de que m´escriguis!! Per mi perfecte, podem quedar un dia.
Apunta el meu e-mail (tot i que surt ja al blog: alserranosz@hotmail.com
Escriu-me quan vulguis!!