19.3.07

No todo vale...


5 comentarios:

Àlex Centelles Pardo dijo...

El PP está llevando la política a unos extremos que provocan hartazgo en la población y espero que en sus votantes centristas y moderados.

Anónimo dijo...

Vamos a difundir esta imagen, no? ;-)

Anónimo dijo...

Hi estic totalment d’acord. No podem empassar-nos, impassibles, totes les barbaritats que deixa anar darrerament el PP, especialment dirigides a la captació d’aquell vot espanyolista de centre i centre esquerra cap a posicions més conservadores.

Sóc la primera que em sento insultada pel comportament deplorable dels nostres representants polítics...vau ser conscients de l’espectacle deplorable que van donar al Congrés dels Diputats encara no fa una setmana? I el més fort és que aquesta se suposa que és l’elit política del país....?? (de quin país?? del que les tropes de Felip V van decidir l’any 1714? n’hi ha prou amb tres segles d’invasió i uns quants anys de repressió per sentir-se espanyol?? I, a sobre, haver d’aguantar organitzacions polítiques com el PP, amb la seva verborrea incontenible?? No ho sé senyors..., a mi em costa).

Vale, aceptamos España como país con regímenes de autonomía ejemplares. Per què els nostres dirigents autonòmics prenen aquesta posició de passivitat absoluta? Només algunes mostres:

Per què Joan Clos no posa mà en el conflicte del tall d’emissió de TV3 al país valencià? O és que el Ministeri d’Indústria d’aquest, el nostre país, no hi té res a dir sobre una vulneració tan bèstia del dret a la llibertat d’informació dels ciutadans espanyols...?

Per què Zapatero i Montilla no fan un front comú per solucionar el caos de transport que genera Rodalies de Renfe cada matí des de fa més d’1 any...

I...res, només agrair al creador d’aquest blog (que fa uns articles magnífics i no és per pilotejar), la possibilitat que ens brinda de poder alleugerir les càrregues d’una setmana durilla...un petonet!

Àlex S. S. dijo...

Moltes gràcies, Clara, per participar en aquest espai.
I com sempre, gràcies a tots.
Hi han moltes opinions diferents per a tots els temes que es puguin plantejar. Però hi ha una cosa certa: sempre que no ens semblin bé les coses, pensem el que pensem, hem d´actuar. Sigui com sigui; escriu-re al respecte, per exemple, ja és un pas. Després de tot, nosaltres som el poble.

Anónimo dijo...

Áleeeex! que allá vamossss!!! ;-)