14.4.08

14 de abril: por la República.

Por lo que supuso.
Por lo que para mi supone.
Por lo que espero que suponga en un futuro.
Por su carácter social; por su trasfondo ideológico; por su pluralismo.
Por todo esto y por mucho más, este día es para mi especial.
Por la República.
Alejandro Serrano S.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Us recordo que la continuació del discurs de "Capitán, mande firmes" és "Y ahora digan conmigo: Viva España! Viva el Rey!".

Com podeu estar orgullosos de la proclamació d'aquesta senyora com a Ministra de Defensa i que hagi dit aquestes paraules, vosaltres que voleu fer creure i embaucar a la societat que la JSC és una organització obertament catalanista i profundament republicana. A qui voleu enganyar??

I no em vingueu amb la típica resposta que simplement ho ha fet per protocol, ja que aquestes paraules no es diuen per protocol si no ho sents de veritat. Un republicà mai dirà "Viva el Rey!". És totalment incongruent.

Sou espanyolistes i monàrquics. Ha quedat ben clar.

S'està procedint a crear comentaris difusoris a tots els de la JSC per fer-vos saber del que sou en veritat. Recordant-vos el passat de la Came Chacón per la JSC.

Anónimo dijo...

Sóc jove, socialista, federalista i republicana i per tant formo part de JSC.
El teu únic problema és que no ets catalanista, ni molt menys. Ets anti-espanyol.
No es tracta de recolzar-se en el passat, més aviat tot el contrari, de canviar el futur.
Salut i República

Àlex S. S. dijo...

Al 2ón anònim: tan breu com contundent. Paraules com aquestes mereixen ser signades.

Al 1er anònim: "sou espanyolistes (què significa això?) i monàrquics..." Però bueno, és que tu no has llegit l´article al que has respost?? Sóc REPUBLICÀ. I sóc FEDERALISTA.
I sí, no sé ha que ha vingut perquè no té res a veure amb el meu comentari a la República però la JSC és catalanista i republicana.
Independendentment del que hagi dit la Ministra, la JSC continua tenint la seva identitat.
A part, d´això, deixam dir-te una cosa: dir "Viva Espanya", independentment de que agradi més o menys, no significa deixar de ser catalanista. Bàsicament, perquè el fet de ser catalanista no comporta ni creure menys en l´Estat espanyol ni voler ser independent o nacionalista (coses que no tenen absolutament res a veure). Suposo que això ja ho sabies; no obstant, no està de més dir-lo.
I tu em vens a mi a dir-me el que sóc?? Per començar, a mi la JSC no em fa, jo faig la JSC, perquè jo no sóc socialista per ser de la JSC, jo sóc de la JSC per ser socialista. Això ho haurien de tenir en compte molts altres que militen o comenten coses sense més ideologia que la que es deriva d´un "corta-pega" del que diuen els seus grups... No crec que sigui gaire encertat dir res dels militants de la JSC per l´opinió que a tu et mereixi l´actuació d´una determinada persona. Això es propi d´algú que assumeix com a propi un discurs o un posicionament d´un partit o d´un grup determinat en comptes de haver-se adreçat al mateix en base a la seva ideologia.

Gràcies a tots dos per participar.

Salut i República.

Anónimo dijo...

naucil veliko